Θρίλερ τα μεσάνυχτα στην Πάτρα- Καπνοί σε βενζινάδικο…φωτιά πουθενά!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας όταν δέχθηκε κλήση από εταιρία σεκιούριτι ή οποία νωρίτερα είχε λάβει σήμα από το σύστημα συναγερμού πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Ν.Ε.Ο. στο Κοτρώνι. Οι αστυνομικοί του περιπολικού της Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, είδαν καπνούς να βγαίνουν μέσα από το κεντρικό κατάστημα του βενζινάδικού και των γραφείων.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ. και τουλάχιστον 5 άνδρες οι οποίοι αναζητούσαν πιθανή εστία στο εσωτερικό του καταστήματος του πρατηρίου, το οποίο είχε γεμίσει καπνούς. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ανέμειναν για περίπου 10 λεπτά καθώς δεν είχε εντοπιστεί εστία φωτιάς.

Μετά από λίγη ώρα επι τόπου έφθασε υπεύθυνος του βενζινάδικου ο οποίος σήκωσε τα ρολλά και άνοιξε τις γυάλινες πόρτες. Στο εσωτερικό παρέμενε ακόμα έντονος καπνός. Ο οποίος ωστόσο προς έκπληξη των πυροσβεστών ήταν αρωματικός. Δεν άργησαν να καταλάβουν πως ο καπνός προερχόταν από το σύστημα συναγερμού. Ενα εξελιγμένο μοντέλο που πλημμυρίζει τον χώρο με καπνό για να προκαλέσει πανικό και φυγή στους επίδοξους πιθανούς διαρρήκτες.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για