Έθαψαν ζωντανή γυναίκα! Ούρλιαζε απ' τον τάφο την ξέθαψαν και πέθανε στα χέρια τους από ασφυξία - Μηνύσεις κατά των γιατρών

Έθαψαν ζωντανή μια 49χρονη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη στον Περαία

Πάγωσε το πανελλήνιο! Έθαψαν ζωντανή γυναίκα! Ούρλιαζε απ’ τον τάφο την ξέθαψαν και πέθανε στα χέρια τους από ασφυξία – Μηνύσεις κατά των γιατρών.

Έχει παγώσει το πανελλήνιο από την απίστευτη υπόθεση, με γιατρούς να βγάζουν πιστοποιητικό θανάτου σε ασθενή που νοσηλευόταν με καρκίνο στο ύπαρ. Έγινε η κηδεία της, αλλά ούρλιαζε “βοήθεια” από τον τάφο. Την ξέθαψαν δύο καντηλανάφτες και πέθανε λόγω ασφυξίας στα χέρια τους! Νοσηλεύονται με ψυχοφάρμακα οι μάρτυρες στο περιστατικό
Η υπόθεση προκαλεί αγανάκτηση και ανατριχίλα, με τους συγγενείς της 45χρονης ασθενούς που ξεψύχησε να υποβάλλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, στρεφόμενοι κυρίως κατά του ιατρικού προσωπικού.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν στέκει η μαρτυρία των υπαλλήλων του νεκροταφείου και των συγγενών του θύματος ότι ξεψύχησε από ασφυξία αφού την ξέθαψαν ζωντανή από τον τάφο της.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Περαία, προάστιο της Θεσσαλονίκης. Οι μάρτυρες καταγγέλουν ότι ευρισκόμενοι σε διπλανό τάφο άκουσαν τις σπαρακτικές κραυγές για βοήθεια της 45χρονης γυναίκας, ειδοποιώντας άμεσα ασθενοφόρο ενώ ξεκίνησαν την προσπάθεια απεγκλωβισμού της από τον τάφο της!

Η 45χρονη νοσηλευόταν με καρκίνο στο ύπαρ σε ιδιωτική κλινική της πόλης με τους θεράποντες γιατρούς να έχουν πιστοποιήσει τον θάνατό της.

Εν συνεχεία οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό της συγγενούς τους τελώντας το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 18:30 την κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Δύο είναι τα τραγικά σενάρια που οδηγούν σε αυτό το συμβάν, το ένα έχει να κάνει με την πιθανότητα νεκροφάνειας, ενώ πιθανό είναι να έπεσε σε κώμα κα να υπήρξε λάθος ιατρική διάγνωση, οπότε και εγείρονται υποψίες για ιατρικές ευθύνες.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Στον αντίποδα οι μαρτυρίες του προσωπικού που επάνδρωνε το νοσοκομειακό που έσπευσε στο νεκροταφείο, διαπιστώνοντας, σύμφωνα με την γιατρό Χρυσή Ματσικούδη που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της 45χρονης νεκρική ακαμψία.

Αναφέρει στο πόρισμά της ότι είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο το ενδεχόμενο να υπήρξε νεκροφάνεια.

“Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ στο Mega, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη “δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν αμφισβητώ όσα λένε τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο” είπε η κ. Ματσικούδη.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ωστόσο η γιατρός συμπληρώνει ότι κάτι δεν πήγε καθόλου καλά, καθώς ο ένας από τους μάρτυρες που έκαναν την καταγγελία ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν φαινόταν να προσποιείται, ενώ και οι άλλοι μάρτυρες βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύονται με ψυχοφάρμακα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=336461&catid=3

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για