Νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αυτός ο γάμος συζητήθηκε πολύ και είναι πλέον γεγονός. Δεν γίνεται λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά για το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς παντρεύτηκε στην Αιδηψό το σύντροφό της, Απόστολο Μαντή, έπειτα από σχέση ετών.

Μετά από δέκα χρόνια, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 19:00 του Σαββάτου, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.

Στην Αιδηψό έμελλε οι δυο τους, ο Απόστολος και η Ζωή να γνωριστούν το 2004 και από τότε είναι μαζί, κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι της σχέσης τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο βήμα του γάμου και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Θυμίζουμε ότι η Αιδηψός της Εύβοιας είναι ο τόπος καταγωγής τόσο του γαμπρού, Απόστολου Μαντή, όσο και της μητέρας της κ. Κωνσταντοπούλου, Λίνας Αλεξίου.

Η νύφη θέλησε να… ταλαιπωρήσει τον γαμπρό και έφθασε στην εκκλησία με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση.

Στο γάμο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως επίσης και άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κέντρο Riviera.

Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Ο Απόστολος Μαντής είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και αντίστοιχα, ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός.

Η μητέρα του ζωγραφίζει εκκλησιαστικές εικόνες.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για