Πάτρα: Ψηφίζουν σήμερα Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί

Αχαΐα: Από Δευτέρα συναντήσεις εργασίας στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με δύο ευρείς συσκέψεις των στελεχών της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος εκτεταμένων επαφών των στελεχών εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας επί τη ευκαιρία της έναρξης νέας σχολικής χρονιάς.

Στις προαναφερόμενες συναντήσεις θα συμμετάσχουν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε και Δ.Ε., οι Διευθυντές Π.Ε. και Δ.Ε, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. και Δ.Ε, οι Διευθυντές σχολικών μονάδων Π.Ε και Δ.Ε, η Αν. Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ, οι Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Θεμάτων, ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κλειτορίας- Ακράτας, οι Υπεύθυνοι του ΚΕΣΥΠ, ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και Συντονιστής των Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της ΠΔΕΔΕ, ο Υπεύθυνος ΚΕΠΛΗΝΕΤ, οι Υπεύθυνοι ΕΚΦΕ και οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Οι εν λόγω συναντήσεις εργασίας λαμβάνουν χώρα προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο και οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού έργου εξ’ αφορμής της έναρξης του πρώτου τριμήνου της νέας σχολικής χρονιάς. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Για τις εν λόγω συναντήσεις ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Η συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με τα κατά τόπους στελέχη εκπαίδευσης της περιφέρειάς μας αποτελεί πάγια πολιτική της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Απώτερος στόχος είναι να δώσουμε το λόγο σε κάθε στέλεχος, από όποια θέση και αν υπηρετεί, να τοποθετηθεί πάνω στα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει κατά την έναρξη του νέου σχολικού έτους, καταθέτοντας ταυτόχρονα προτάσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν προς όφελος της εκπαιδευτικής και της μαθητικής κοινότητας.»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για