«Ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας»

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο. Αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απολύτως λογικό, για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση και τώρα προσπαθεί με καινούρια ψέματα να μείνει στην εξουσία.

Για αυτό το λόγο, για ακόμα μια φορά, δεν μας διαφώτισε για τον περίφημο “οδικό άξονα” απεμπλοκής από το μνημόνιο. Θα καταργήσει τους 462 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους, τις 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα εκατοντάδες ΠΔ και υπουργικές αποφάσεις που υλοποιούν το μνημόνιο; Για ποιά έξοδο από την κρίση και για ποιά ανάκαμψη έχει το θράσος να μιλά ο κ. Σαμαράς προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό;» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν στηρίζει τίποτα, δεν ψηφίζει τίποτα, κάθε μεταρρύθμιση προσπαθεί να την εμποδίσει με κάθε τρόπο. Προσπαθεί να επαναφέρει όλες τις αναπηρίες που οδήγησαν στην κρίση. Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπορεί να γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για