ΠΑΤΡΑ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ:«Οργιο» με δασκάλα και τρεις μαθητές σε πολιτιστικό φορέα

Της κακομοίρας σε πολιτιστικό φορέα της περιοχής αφού ο χώρος που χρησιμοποιείται για τις πρόβες έχει μετατραπεί σε… «ροζ δωμάτιο» και μάλιστα γίνονται μέχρι… και παρτούζες!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπεύθυνος του φορέα έχει δώσει τα κλειδιά και σε άλλα πρόσωπα και εκείνα με την δικαιολογία πως γίνονται… μεταμεσονύχτιες πρόβες… οργιάζουν!

Στα όργια συμμετέχει και δημόσιος υπάλληλος, ενώ η τελευταία φορά που είχε γίνει της κακομοίρας ήταν τότε που μία δασκάλα που συνεργαζόταν με το φορέα είχε κάνει σεξ… με τρεις μαθητές της!

Τα τρία αγόρια και η «καυτή» δασκάλα, κλείστηκαν στον χώρο και έβγαλαν τα μάτια τους, ενώ άλλες μαθήτριες… γνώρισαν τι συνέβαινε στον «ροζ πολιτιστικό χώρο» αλλά… δεν μιλούσαν!

Το περιστατικό έφτασε και στα αυτιά του υπευθύνου, αλλά εκείνος προτίμησε την «σιγή». Γιατί γνώριζε πως σε διαφορετική περίπτωση ίσως έχανε και την δουλειά του.

Αυτές τις ημέρες τα κλειδιά τα έχει μία μαθήτρια, η οποία είναι πολύ όμορφη, ωστόσο δεν έχει ακουστεί κάτι για την συμπεριφορά της. Τα περί των οργίων όμως γνωρίζουν άπαντες στον φορέα. Λογικό από την στιγμή που αναφερόμαστε σε ερωτικό κουαρτέτο άρα… ήσαν αρκετοί στο «παιγνίδι». Οι οποίοι δεν αποκλείεται να συμμετείχαν και σε άλλα όργια!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για