Καλάβρυτα: Ο Γιώργος Λαζουράς για τον θάνατο του Θεόδωρου Σπυρόπουλου

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με την αναγγελία του θανάτου του Καλαβρυτινού Θεόδωρου Σπυρόπουλου, δήλωσε:

“Ένας γνήσιος Καλαβρυτινός, ένας πραγματικός Πατριώτης, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Η μεγαλύτερη φυσιογνωμία και ο χαρακτηριστικότερος εκπρόσωπος του απόδημου, του οικουμενικού Ελληνισμού και των απανταχού της γης Καλαβρυτινών, ταξιδεύει στους ουρανούς. Κοντά στο Θεό, που τόσο πίστευε και αγαπούσε.

Ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, ένα Καλαβρυτινόπουλο, που ξεκίνησε, από το όμορφο και μικρό χωριό, το Δρυμό (Μοστίτσι) των Καλαβρύτων και με τη δουλειά και τον αγώνα του, “κατέκτησε” τον κόσμο όλο, μας αφήνει παρακαταθήκες, μας διαπαιδαγωγεί και μας διδάσκει: Την, δίχως όρια, αγάπη για την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και τα Καλάβρυτα, την ανιδιοτελή και αφειδώλευτη προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, την καθημερινή εργασία και τον καθημερινό και δύσκολο αγώνα, για την επαγγελματική αποκατάσταση, τη συνεχή πρόοδο και προκοπή που φέρνουν, τελικώς, την επιτυχία.

Αυτές τις παρακαταθήκες του, εμείς και κυρίως τα νέα Καλαβρυτινόπουλα, που ανοίγουν τα φτερά τους στο μέλλον, υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε πιστά και να συνεχίσουμε.

Όλοι οι Καλαβρυτινοί, είμαστε συντετριμμένοι, νοιώθουμε άφατη λύπη, για την αδόκητη απώλειά του και συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στη σύζυγό του Έρρικα, την κόρη του Μαριάνα και το σύζυγό της Σταύρο, την αδελφή του Κρίνα Ντακόλια, και τους λοιπούς συγγενείς του.

Ευγνωμονούμε, το Θόδωρο Σπυρόπουλο, για την τεράστια προσφορά του στον τόπο μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις παρακαταθήκες που μας άφησε”.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για