Παπαδημούλης: Οι προπαγανδιστές της κυβέρνησης έχουν πάθει… κοκομπλόκο

«Οι συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ, εντός και εκτός συνόρων, αυξάνονται διότι συνειδητοποιούν ότι οι προσεχείς εκλογές θα αναδείξουν τον κόμμα ως πρώτη δύναμη» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

« Είναι η επιλογή του ελληνικού λαού να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα και πιθανότατα αύριο, την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση. Εμείς λέμε και έξω αυτά που λέμε και μέσα. Σημασία στην πολιτική δεν έχουν μόνο τα πρόσωπα με τα οποία συναντιέσαι αλλά και το αντικείμενο της συζήτησης. Κι ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τα λεγόμενα έχουν οι πράξεις. Η σύγκριση μάλιστα ανάμεσα σε όσα λες πριν γίνεις κυβέρνηση και σε όσα κάνεις, αφού γίνεις, είναι το κλειδί» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως: «Το γεγονός ότι διαφωνούμε με την επιλογή Στουρνάρα για τη θέση του Διοικητή της ΤτΕ, δε σημαίνει ότι αγνοούμε τον θεσμικό του ρόλο. Όταν μάλιστα κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής ζωής, με πρώτο τον πρωθυπουργό, υποστηρίζουν ότι «αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες», οφείλεις να θέσεις το ζήτημα στον κορυφαίο τραπεζίτη της χώρας, ο οποίος έχει υποχρέωση να προστατεύει τις καταθέσεις των πολιτών. Όσο για τον κ.Άσμουσεν, θυμίζουμε ότι έχει συναντηθεί ήδη δυο φορές με τον Αλ.Τσίπρα και ως μέλος της ΕΚΤ και ως υφυπουργός της κυβέρνησης Μέρκελ. Είναι γεγονός πάντως ότι οι προπαγανδιστές της κυβέρνησης έχουν πάθει «κοκομπλόκο». Μας κατηγορούν ταυτοχρόνως ως «υποστηρικτές τρομοκρατών», «οπαδούς της δραχμής» και «επικίνδυνους για το διεθνές σύστημα» αλλά και ως «πρόθυμους συνομιλητές του κατεστημένου». Δεν μπορούν να συμβαίνουν όμως όλα, ας επιλέξουν μία γραμμή»!

Τέλος ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ελληνικό υπογράμμισε: «Η στήριξη που απολαμβάνει η κυβέρνηση, και προσωπικά ο πρωθυπουργός, από τη συντριπτικότατη πλειοψηφία των ΜΜΕ είναι ένα φαινόμενο ελληνικό, που δεν υπάρχει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχει σε άλλες ηπείρους, με άλλα καθεστώτα. Ο λόγος ασφαλώς είναι απλός: όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα έχουν πάρει άδειες από την κυβέρνηση που φυσικά, τις «ανταποδίδουν». Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη που οι δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να δίνονται δωρεάν στους καναλάρχες».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για