Πάτρα: Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Σε σταθμευμένο Ι.Χ αυτοκίνητο επί της οδού Χαράλαμπη έξω από την είσοδο των γραφείων του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Πάτρα, είχε τοποθετηθεί ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη σήμερα τα ξημερώματα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο Ι.Χ και έσπασε τζαμαρία στο ισόγειο πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από το στέκι της Ερυθρόλευκης ομάδας στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

ekrixi olumpiakos patratora1

Πρώτη Ενημέρωση: Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν και πάλι τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού επί της οδού Γούναρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 5.30 σήμερα τα ξημερώματα, από έκρηξη που σημειώθηκε στα νέα γραφεία του συνδέσμου της Ερυθρόλευκης Ομάδας.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημίες σε δυο σταθμευμένα Ι.Χ αυτοκίνητα και στις τζαμαρίες καταστημάτων.

ekrixi olumpiakos patratora2

Να αναφερθεί πως το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου, παρουσία και οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Πειραϊά και την άλλες περιοχές της Αττικής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το στέκι της Ερυθρόλευκης ομάδας στην Πάτρα, γίνεται στόχος επιθέσεων. Αυτός μάλιστα ήταν και ο  λόγος  μεταφοράς του σε νέα γραφεία, από το υπόγειο πολυκατοικίας όπου στεγαζόταν, στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου.

gfhgfh patratora

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για