Πάτρα: Καθημερινή παρουσία Κατσιφάρα στο εργοτάξιο της Μίνι Περιμετρικής – Διαμαρτυρία κατοίκων και καταστηματαρχών για τις εργασίες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Στο εργοτάξιο της Μίνι Περιμετρικής Πατρών στην πλατεία Ταμπαχάνων, βρέθηκε και σήμερα το πρωί για ακόμα μια ημέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Την ίδια ώρα στο σημείο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτοικοι και καταστηματάρχες υπό τον φόβο καθυστέρησης ολοκλήρωσης των εργασιών, με αφορμή την αιφνιδιαστική διακοπή των εργασιών εξαιτίας εξώδικο της ΔΕΗ.

Ο κ. Κατσιφάρας έγινε αποδέκτης παραπόνων των κατοίκων που αφορούν στις ώρες εργασίες του συνεργείου στην περιοχή, λέγοντας πως υπάρχουν μέρες που δεν «πατάει κανείς το πόδι του στο σημείο».

Δεν έχουμε περιθώρια να μην τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα καθώς το έργο πρέπει να παραδοθεί εντός του 2015, δήλωσε ο υπεύθυνος της εργολαβίας μιλώντας στους διαμαρτυρόμενους, ενημερώνοντας τους παράλληλα πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα καθώς το κώλυμα που προέκυψε με την ΔΕΗ, ξεπεράστηκε…

mini perimetriki katsifaras patratora1 mini perimetriki katsifaras patratora2 mini perimetriki katsifaras patratora3

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για