Τα μέλη των Ελλήνων Αρκάδων της Διασποράς πρόσφεραν υπολογιστές και ένα κλιματιστικό σε σχολείο για παιδιά με ειδικές-ανάγκες στην Τρίπολη , στη νότια Ελλάδα, μετά τη συγκέντρωση των χρημάτων που έγινε με έρανο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Παν-αρκαδικού Συνεδρίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες του εξωτερικού ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες της πατρίδας τους.

Μέλη της Ελληνικής ομογένειας των Αρκάδων, πρόσφεραν υπολογιστές σε Ελληνικό σχολείο για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες

Τα μέλη των Ελλήνων Αρκάδων της Διασποράς πρόσφεραν υπολογιστές και ένα κλιματιστικό σε σχολείο για παιδιά  με ειδικές-ανάγκες στην Τρίπολη , στη νότια Ελλάδα, μετά τη συγκέντρωση των χρημάτων που έγινε με έρανο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Παν-αρκαδικού Συνεδρίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες του εξωτερικού ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες της πατρίδας τους.

Κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής στο παλιό δημαρχείο της Τρίπολης, με παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, τον Πρόεδρο της Παν-Αρκαδικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Βασίλης Γιαννακάκο, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας, Χρήστο Τσιμογιάννη, παρέδωσε τους υπολογιστές και ένα κλιματιστικό στους καθηγητές του σχολείου ειδικών αναγκών στην Τρίπολη και Ειδικής Αγωγής και στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης του Κάψια.

Ο Τσιμογιάννης σημείωσε ότι οι ομογενείς αποτελεί καθήκον τους να κάνουν μια δωρεά στην πατρίδα τους και γι ‘αυτό το διοικητικό συμβούλιο της συνομοσπονδίας είχε αποφασίσει να δωρίσει στα σχολεία τον συγκεκριμένο εξοπλισμό. Πρόσθεσε επίσης ότι τι η δωρεά τους θα βοηθήσει τους φοιτητές να πάρουνε όλη τη βοήθεια που χρειάζονται και μπορούν να πάρουν.

Ο κ Παυλής σημείωσε ότι η δωρεά ήταν απαραίτητη για τα δύο σχολεία και πολύ σημαντική για την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ευχαρίστησε, επίσης, τα μέλη της Αρκαδικής ομογένειας, τα οποία βρίσκουν πάντα τρόπο να βοηθήσουν την πατρίδα τους.

Τέλος, οι δάσκαλοι των δύο σχολείων που έλαβαν τη δωρεά, ευχαρίστησαν τους ομογενείς και τόνισαν ότι ο εξοπλισμός ήταν αναγκαίος και δεν θα πάει χαμένος.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για