4 μετάλλια από τον Αγγέλη και την Τσακίρη, στο Βαλκανικό Θερινού Διάθλου με Ρόλλερσκι

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου με Ρόλλερσκι. Επέστρεψε με 4 μετάλλια στις αποσκευές της από το Μπάνσκο (Βουλγαρίας), εκεί όπου έγιναν… οι καλοκαιρινοί αγώνες των αθλητών της χιονοδρομίας.

Ο Απόστολος Αγγέλης και η Μαρία Τσακίρη κατέκτησαν από δύο μετάλλια ο καθένας τους, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, ενώ καλά στάθηκαν και οι υπόλοιποι αθλητές της ελληνικής αποστολής.

Ο Απόστολος Αγγέλης, στην κατηγορία νέων, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην καταδίωξη (με 7 ποινές), χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό, ενώ πήρε το χάλκινο στην ταχύτητα (3 ποινές) με, όπως πάντα, πολύ καλό ρόλλερσκι.

Η Τσακίρη Μαρία, στην κατηγορία νεανίδων, πήρε το αργυρό μετάλλιο στην ταχύτητα (4 ποινές), ενώ πήρε το χάλκινο στην καταδίωξη (11 ποινές), επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αγωνιστική της βελτίωση μέσα το 2014.

Ο Κλεάνθης Καραμίχας υπερέβαλε εαυτόν στην καταδίωξη ξεπερνώντας πολλά μεγάλα ονόματα του αθλήματος, κάλυψε τη διαφορά από τον μέτριο χρόνο της πρώτης ημέρας και τελικά κατετάγη 6ος με εξαιρετικό χρόνο και 6 ποινές.
Στην κατηγορία των νέων συμμετείχε και ο πολλά υποσχόμενος Βολιώτης αθλητής, Δημήτρης Κυριαζής, με καλύτερο αποτέλεσμα την 7η θέση στο αγώνισμα της καταδίωξης (7 ποινές).

Τέλος, την παρθενική τους εμφάνιση σε διεθνή αγώνα Διάθλου έκαναν οι έφηβοι Νικόλαος Τσουρέκας (γεννημένος το 1999) και Νικόλαος Μαυρίδης Νικόλαος (1998). Οι δύο λιλιπούτειοι αθλητές μας τερμάτισαν στην 9η και 15η θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματα ταχύτητας και καταδίωξης και κέρδισαν εμπειρίες, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι Βαλκανικοί αγώνες Θερινού Διάθλου με Ρόλλερσκι, έγιναν με την συμμετοχή 85 αθλητών και αθλητριών από 7 χώρες, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Βοσνία, την Σερβία, τα Σκόπια, την Ελλάδα φυσικά και την Ρωσία που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για