Πάτρα: Την Δευτέρα ανακοινώνει τις αντιδημαρχίες ο Κώστας Πελετίδης

Κ. Πελετίδης: «Για να λύσεις προβλήματα ασφάλειας πρέπει να έχεις προσωπικό και χρήματα» – Αναφορά του Δημάρχου στο περιστατικό ηλεκτροπληξίας με 3χρονο κοριτσάκι (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Στην περικοπή χρηματοδότησης από την κεντρική διοίκηση, που έχει ως αποτέλεσμα την υποστελέχωση των Δημοτικών Υπηρεσιών, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή το περιστατικό ηλεκτροπληξίας 3χρονου παιδιού την περασμένη Κυριακή, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων «Ήδη έχουμε ξεκινήσει τους ελέγχους και την καταγραφή των ελλείψεων στις παιδικές χαρές και τις Πλατείες, για να μην συμβούν ατυχήματα, αλλά αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό».

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο ρεύματος στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση του παιδιού.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συστηματική φθορά και καταστροφή των ηλεκτρικών στοιχείων στους δημόσιους χώρους (πλατείες, παιδικές χαρές κλπ.).

Η ανακοίνωση της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού Πάτρας

Η Υπηρεσία μας παρά τη συστηματική καταγραφή των βανδαλισμών και τις συνεχείς προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας διότι πάντα μπορεί να προκύψει ατύχημα εξαιτίας της συχνότητας των κρουσμάτων ρευματοκλοπής, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών.

Έχουμε προβεί αρκετές φορές σε καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την περιφρούρηση και προστασία των επικίνδυνων σημείων.

Τελευταίως με εντολή της Δημοτικής Αρχής η Υπηρεσία μας καταγράφει ζημιές και αποκαθιστά άμεσα τις επικίνδυνες φθορές γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθεια και τη συνεργασία των δημοτών για την έγκαιρη ενημέρωσή μας όταν παρατηρούνται επικίνδυνες καταστάσεις ώστε να παρεμβαίνουμε άμεσα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για