Θεός ο Ηλίας Ψινάκης: «Και τώρα θα διαβάσω αυτή την πίπα», «Και στα δικά μας οι λεύτερες»!!! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πολύ φουριόζος έχει ξεκινήσει την θητεία του ο Ηλίας Ψινάκης στον δήμο του Μαραθώνα, αφού μετά τους τσακωμούς και την ατάκα «Σκάσε μωρή, πάρε τα χάπια σου» σε διοικητική σύμβουλο, είχαμε νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά με δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρωτούσαν άσχετα πράγματα τη στιγμή που εκείνος πάντρευε τέσσερα ζευγάρια.

Οι παπαράτσι που είχαν πάει για να τον απαθανατίσουν ενόχλησαν τα ζευγάρια, τα οποία δεν ήθελαν να τα φωτογραφίσουν και όλο αυτό το σκηνικό προκάλεσε έναν εκνευρισμό στον Ηλία Ψινάκη. Τα πράγματα χειροτέρεψαν περισσότερο, όταν άρχισαν να τον ρωτούν για τους γάμους των γκέι, για τις οικονομικές ατασθαλίες στον δήμο και γενικότερα ζητήματα της διοίκησης. Αρκετά νευριασμένος που είχαν κάνει τους γάμους ένα σόου τους αποκρίθηκε: «Εδώ είναι γάμος…Αμάν παιδιά, να μην το κάνουμε μπουρδέλο».

Αφού ξεπέρασε τον αρχικό εκνευρισμό, πέταξε πάλι τις χαρακτηριστικές χιουμοριστικές ατάκες που πάντα εμπεριέχουν αυτοσαρκασμό. «Και τώρα θα διαβάσω αυτή την πίπα εδώ» και «στα δικά μας οι λεύτερες» προκάλεσαν γέλιο στο δημαρχείο και αλάφρυναν το κλίμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για