Σε “αποσύνθεση” η Χρυσή Αυγή – Παραιτήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Λεωνίδας Σταθόπουλος

Υπό διάλυση φαίνεται πως είναι η Χρυσή Αυγή στη Δυτική Ελλάδα, καθώς νέες κινήσεις που κάνουν στελέχη του κόμματος, μάλλον κάτι τέτοιο καταδεικνύουν.

Μετά τις αναταράξεις και τους διαχωρισμούς «ομάδων» στην Πάτρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που είχαν ως αποτέλεσμα στελέχη του κόμματος να έχουν ανοίξει γραφεία για την παράταξη που είναι στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε χώρο στην οδό Αγίου Ανδρέου, ενώ άλλοι ακόμα να αναζητούν «στέγη», πλέον έρχεται στη δημοσιότητα και μία ακόμα εξέλιξη.

Το γνωστό τοπικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πολιτευτής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Λεωνίδας Σταθόπουλος, υπέβαλλε την παραίτηση του από τη Χρυσή Αυγή, με επιστολή του στην ηγεσία του κόμματος.

Η παραίτηση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αφού όπως φαίνεται στο εσωτερικό της Χ.Α. επικρατεί αναβρασμός σε διάφορες περιοχές της χώρας, για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του αλλά και της κατεύθυνσης που έχει. Ήδη έχουν υποβληθεί αρκετές παραιτήσεις, ενώ όπως φαίνεται έπεται και συνέχεια.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για