Πάτρα: Αρχίζουν εργασίες ανακατασκευής της οδού Αυστραλίας

Πάτρα: Ανακοίνωση της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού για το ατύχημα με το 3χρονο – «Χτυπήθηκε» από ρεύμα στην Πλ. Αγίας Σοφίας

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο ρεύματος στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση του παιδιού.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συστηματική φθορά και καταστροφή των ηλεκτρικών στοιχείων στους δημόσιους χώρους (πλατείες, παιδικές χαρές κλπ.).

Η Υπηρεσία μας παρά τη συστηματική καταγραφή των βανδαλισμών και τις συνεχείς προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας διότι πάντα μπορεί να προκύψει ατύχημα εξαιτίας της συχνότητας των κρουσμάτων ρευματοκλοπής, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών.

Έχουμε προβεί αρκετές φορές σε καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την περιφρούρηση και προστασία των επικίνδυνων σημείων.

Τελευταίως με εντολή της Δημοτικής Αρχής η Υπηρεσία μας καταγράφει ζημιές και αποκαθιστά άμεσα τις επικίνδυνες φθορές γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθεια και τη συνεργασία των δημοτών για την έγκαιρη ενημέρωσή μας όταν παρατηρούνται επικίνδυνες καταστάσεις ώστε να παρεμβαίνουμε άμεσα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για