Αιγιάλεια: Πράσινο φως για χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο

Την έγκριση διάθεσης του ποσού των 300.000 € για εργασίες αποκατάστασης ζημιών και φθορών στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος, μετά από αλλεπάλληλες επαφές και έγγραφα αλλά και σχετικές αυτοψίες, η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατανόησε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου, στη λειτουργία των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες με τις συνεχείς πλημμύρες, που θέτουν σε κίνδυνο το προσωπικό, τους δικηγόρους και τους πολίτες που προσέρχονται καθημερινά στο κτίριο.

Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν μεταξύ άλλων σε αντικατάσταση κουφωμάτων, βαψίματα και γενικότερη συντήρηση και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Όπως διαβεβαίωσε τον κ. Μπέσκο ο κ. Κανελλόπουλος, άμεσα θα μεταβεί στο Αίγιο κλιμάκιο της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική (της εταιρείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης), αποτελούμενο από το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό που θα αναλάβει τις απαραίτητες εργασίες, η ολοκλήρωση των οποίων αναμένεται μέσα στο 2015.

Πηγή: filodimos.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για