Μεσολόγγι: Παραμένει το Σώμα επιθεώρησης εργασίας

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Ε.Κ. Μεσολογγίου, έπειτα από μία συντονισμένη προσπάθεια πέτυχαν την παραμονή του ΣΕΠΕ Μεσολογγίου.

Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΕΠΕ κ. Κώστας Πανταζής δεσμεύτηκε να παραμείνουν οι υπάλληλοι του τμήματος Κοινωνικής Επιθεώρησης του ΣΕΠΕ Μεσολογγίου ως αποσπασμένοι.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύχθηκε μία πολιτική επιλογή με οικονομικά κριτήρια, η οποία θα είχε ολέθριες συνέπειες στην αγορά, εξαπλώνοντας τις συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν.

Επιπλέον, δε θα μπορούμε να μιλάμε για κοινωνική δικαιοσύνη για τον απλό εργαζόμενο, όταν το κόστος για τη μετάβαση μέχρι το Αγρίνιο είναι απαγορευτικό, στερώντας του το δικαίωμα να διεκδικήσει το δίκιο του.

Στη προσπάθεια μας ανταποκρίθηκαν άμεσα οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Βαρεμένος Γεώργιος, Τριανταφύλλου Μαρία και Φούντα Νίκη, ο Δήμος Μεσολογγίου, ο Δήμος Ναυπακτίας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Ε.Κ.Μ. συνεχίζουν αδιάκοπα τους αγώνες και τις διεκδικήσεις προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη ανάλγητη πολιτική των μνημονίων.

Για το Εργατικό Κέντρο Για το Εργατικό Κέντρο

Ναυπακτίας & Δωρίδας Μεσολογγίου

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για