Πάτρα: Συνάντηση φορέων για την χρησιμότητα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Σεπτεμβρίου , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ε. Πάτρας και των φορέων Διά Βίου Μάθησης του Νομού Αχαΐας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια και Υποδιευθύντρια του Σ.Δ.Ε. Πάτρας, κ. Κωσταρά Ευφροσύνη και κ. Κοτσοπούλου Μαρία, οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης των ΚΔΒΜ με τους αντίστοιχους Υπεύθυνους Οργάνωσης των Δήμων: α) Πατρέων, κ. Γιωτοπούλου Δήμητρα, β) Δυτικής Αχαΐας, κ. Σακελλαρίου Αθανάσιος, γ) Αιγιαλείας, κ. Στούμπου Αμαλία, δ) Καλαβρύτων, κ. Σουλές Ιωάννης και ε) Ερυμάνθου, κ. Κουτσαντώνης Παναγιώτης, η Υπεύθυνη των Σχολών Γονέων Ν. Αχαΐας, κ. Καούρη Χριστίνα και η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του έργου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», κ. Ορφανίδη Ιουλία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πληροφόρηση και ενημέρωση των φορέων για το έργο και τη λειτουργία του Σ.Δ.Ε. Πάτρας, η οργάνωση ποικίλων δραστηριοτήτων και η δημιουργία ενός συνεργατικού πλαισίου δράσης μεταξύ των παραπάνω φορέων με στόχο την εξάλειψη του αναλφαβητισμού, τη σύνδεση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με τα συστήματα εκπαίδευσης και την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων, προκειμένου να καταστεί εφικτή η λειτουργική και αποτελεσματική ένταξή τους στο κοινωνικό, εργασιακό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για