Πάτρα: Διαμαρτυρία Δημόσιων υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Παρουσία του Αντιδημάρχου Διοίκησης Πατρών Διονύση Πλέσσα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας των εργαζομένων στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας. Τους εργαζόμενους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Περιφέρειας Σάκης Παναγιωτόπουλος καθώς ο Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου απουσίαζε.

Νεότερη Ενημέρωση: Συνάντηση με τον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας έχουν αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των εργαζομένων που συμμετέχουν στην σημερινή κινητοποίηση στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

apergia adedu apogentromeni patratora5

apergia adedu apogentromeni patratora4

Πρώτη Ενημέρωση: Έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας στην Πάτρα, συγκεντρώνονται αυτή την ώρα εργαζόμενοι του Δημόσιου, στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα με αφορμή την 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΠΑΜΕ, Νοσοκομειακοί Γιατροί και Εργαζόμενοι των νοσηλευτικών ιδρυμάτων αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα με προσωπικό λειτουργίας λειτουργούν τα Νοσοκομεία της περιοχής.

apergia adedu apogentromeni patratora

apergia adedu apogentromeni patratora1

apergia adedu apogentromeni patratora2

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για