Πάτρα: Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας για τη μεταφορά μαθητών με ταξί στην Αχαΐα

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.30 μ.μ., στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής), η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με θέμα τη μεταφορά των μαθητών με ταξί για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα,όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. Επιβατικά (ταξί).

Η διαδικασία αυτή γίνεται μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνούς τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016 και όχι πέραν τις 28 Φεβρουαρίου 2015, όπως αναφέρει η πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στις παραπάνω συνεδριάσεις προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για