Το Σωματείο «Ιπποκράτης» συμμετέχει στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ – Κινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια

Συμμετέχουμε στην 24ωρη ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ που γίνεται αύριο Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την Κυβέρνηση που συνεχίζοντας την αυταρχική και αντιλαϊκή πολιτική της, επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Έναν αγώνα που έχει την καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων, έναν αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης και παράδοσής τους στο ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

Διακηρύσσουμε ότι παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της φοροληστείας και των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για την ακύρωση στην πράξη του νόμου 4250/2014, με στόχο την κατάργησή του. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Α.Δ.Ε.Δ.Υ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν κηρύξει νέα Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, όπου ΟΜΟΦΩΝΑ συμμετέχουμε.

Συμμετέχουμε λοιπόν την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2014, στην νέα 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας παράλληλα με τα προαναφερόμενα την αντίθεσή μας και την ανησυχία μας:

  1. Στην ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Συστήματος, των Δημόσιων Νοσοκομείων, συνεπώς και του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ.
  2. Στην εγκατάλειψη του Νοσοκομείου αλλά και τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος του, από συγκεκριμένους κύκλους και παράγοντες.
  3. Στις ΔΙΩΞΕΙΣ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, που κυβερνητικοί παράγοντες ασκούν σε Εργαζόμενους και Συνδικαλιστές.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
και δεν παζαρεύει την Επαγγελματική ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Δ Ρ Ο Μ Ο
ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ
στις 10:00 αύριο το πρωϊ, μπροστά στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για