Π. Λαλιώτης: «Απαιτείται η διεύρυνση της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας»

Την ανάγκη διεύρυνσης και ενίσχυσης της Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 13 χρόνια στην έδρα του Δήμου Ερυμάνθου, στη Χαλανδρίτσα, επεσήμανε στη διάρκεια των φετινών εγκαινίων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης, ως μέλος της τότε διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας, που εμπνεύστηκε και ξεκίνησε τη διοργάνωση, δήλωσε υπερήφανος για το συγκεκριμένο θεσμό, ωστόσο, όπως είπε, απαιτείται η διεύρυνσή του, καθώς πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια ανάδειξης και προβολής των προϊόντων της αχαϊκής γης, αλλά και παρουσίασης γεωργικών μηχανημάτων με σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

«Η Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας δεν θα επιτρέψουμε να συμπαρασυρθεί από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ο αγροτικός κόσμος είναι ένα «ζωντανό κύτταρο» και αναπόσπαστο κομμάτι των χωριών μας, τα οποία τα τελευταία χρόνια ερημώνουν. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις αναδεικνύεται η σπουδαιότητα του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος και αποτελεί κύριο πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Οφείλουμε να στηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες και να τις ενισχύουμε», τόνισε ο κ. Λαλιώτης.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για