Πάτρα: «Οικολογική» στάση επιβατών στον σταθμό του Προαστιακού στο Ρίο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δεν έχει προηγούμενο η εικόνα που εμφανίζει η στάση στο Προαστιακό στον σταθμό του Ρίου και συγκεκριμένα η σκάλα πρόσβασης των επιβατών στην ράμπα που οδηγεί στο τραίνο.

Δυο ξύλινες παλέτες, χρησιμεύουν ως σκαλοπάτια ενώ ξύλινα δοκάρια είναι τα κάγκελα της πρόχειρης κατασκευής που έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Εικόνα που μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου θα μπορούσε να αντικρύσει κάποιος.

Αναρωτιόμαστε κανένας από τους υπεύθυνους του ΟΣΕ δεν ντρέπεται για αυτή την κατάσταση και μάλιστα σε ένα σταθμό ιδιαιτέρως πολυσύχναστο.

Αλήθεια αυτός που σκέφτηκε το συγκεκριμένο «δημιούργημα», έλαβε υπόψη του άραγε πως υπάρχουν και άτομα με αναπηρία που ακόμα και έτσι δεν διευκολύνονται να προσεγγίσουν το σημείο πρόσβασης στον Προαστιακό….!

Άγνωστο παραμένει εάν η «πρωτότυπη» και κατά τ’ άλλα οικολογική κατασκευή, τοποθετήθηκε από τον ΟΣΕ ή από πολίτες της περιοχής.

rampa epivaton proastiakos rio patratora

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για