Πάτρα: "Στοπ" από το Κεντρικό Λιμεναρχείο σε πλοίο - Διαπιστώθηκαν παραβάσεις για την ασφάλεια των επιβατών

Πάτρα: Συλλήψεις παράνομων μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

21χρονη αλλοδαπή συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα η ανωτέρω σε έλεγχο πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, βρέθηκε να κατέχει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Τρεις (03) αλλοδαποί συνελήφθησαν, ηλικίας 34, 31 και 16 ετών αντίστοιχα, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω σε έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, βρέθηκαν να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα ο 16χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας καθώς και η 31χρονη συλληφθείσα καθότι συνόδευε τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για