Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Την ενοχή κρίνουν Δικαστές...κι όχι Βουλευτές ή ο οποιοσδήποτε άλλος"!

Δ. Τριανταφυλλόπουλος «Επιλεκτική στην κριτική δημοτικών συμβούλων κι…ευκαιριακή χειροκροτητής η κ. Σαμπάνη»

Με αφορμή γραπτό σχόλιο της Προέδρου του Προοδευτικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καμαρών κ. Αγγελικής Σαμπάνη, στο οποίο – μεταξύ άλλων – αναφέρεται επικριτικά κι ονομαστικά και στον Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, για τη στάση του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας για το επίμαχο έργο του «ΧΥΤΑ Παπανικολού», δίδεται επ’ αυτού η παρακάτω απάντηση, του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου .

«Η αγαπητή Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καμαρών, την επομένη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας και της συζήτησης για σταμάτημα ή μη του έργου κατασκευής του ΧΥΤΑ «Παπανικολού», με υποτιμητικό τρόπο εμφανίζεται να σχολιάζει δημόσια και ειρωνικά τη στάση της πλειοψηφίας των «15» Δημοτικών Συμβούλων,επειδή είχαν διαφορετική άποψη από την ίδια, στηρίζοντας δηλαδή την εφαρμογή της νομιμότητας και τη συμμόρφωση με τις αλλαγές που επιτάσσει στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η Έκθεση των Επιθεωρητών του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η κ.Αγγελική Σαμπάνη – τους αγώνες της οποίας κατά του ΧΥΤΑ Παπανικολού γνωρίζω κι αναγνωρίζω – αφού χαρακτηρίζει «θλιβερούς» τους δεκαπέντε Δημοτικούς Συμβούλους, μη σεβόμενη τη δημοκρατικότητα που διέπει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την ψηφοφορία, προβαίνει και σε επικριτικά σχόλια, τόσο κατά του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Κωνσταντίνου (του οποίου η πρόταση υπερψηφίστηκε) όσο κι εμού προσωπικά που την στήριξα!

Κι επειδή κανένας πολίτης και κανείς φορέας ή σύλλογος δεν θα μου υπαγορεύσει την ψήφο μου, περιέργως λησμονεί η κ. Σαμπάνη να καταγγείλει δημόσια – όσο εύκολα το πράττει για εμένα – την απώλεια ψήφων υπέρ του αιτήματος σταματήματος του ΧΥΤΑ από:

α) Τον Αρχηγό της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο που έλαμψε διά της απουσίας τους σε μία από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου.

β) Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο – στέλεχος της νεοσύστατης Δημοτικής Παράταξης «Παναγόπουλου» που έλαμψε επίσης διά της απουσίας του και τον κ. Φάνη Σταυρόπουλο ομοίως της ίδιας παράταξης, που στήριξε – σωστά κατ’ εμέ την άποψη της πλειοψηφίας.

Κατά τ’άλλα η κ. Σαμπάνη ας συνεχίσει να ειρωνεύεται επιλεκτικά και ευκαιριακά να καθίσταται χειροκροτητής των κ.κ. Παναγόπουλου και Ψυχράμη, με την ψήφο των οποίων προ μηνών ξεκίνησε το εγκληματικό έργο του ΧΥΤΑ Παπανικολού και όχι με τη δική μου».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για