Πάτρα: Ο «Κυρ Σιμιγδαλένιος» αύριο στην Αίγλη- Συγκέντρωση βιβλίων για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

Με την Θεατρική παράσταση «Ο Κυρ Σιμιγδαλένιος» αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα. στην Αίθουσα Αίγλη στον πολυχώρο Veso Mare  και όχι  στο Θέατρο Λιθογραφείο, όπως είχε προγραμματιστεί, συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Μάρτης της Ισότητας των Φύλων».

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών.

Ο «Κυρ Σιμιγδαλένιος», ένα από τα «επαναστατικότερα» παραδοσιακά παραμύθια, αφού τονίζει τη δύναμη της γυναικείας αποφασιστικότητας, είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους θεατές, από τα παιδιά του νηπιαγωγείου «Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης- Κατερίνα Γεώρμα».

Προλογίζει η Κωνσταντίνα Κότση, Ψυχολόγος Σύμβουλος.

«O Κυρ Σιμιγδαλένιος» ξετυλίγει την αλήθεια της πραγματικής και ανυπέρβλητης αγάπης που όταν ορίζει τη ψυχή…άνθρωπος όλα τα μπορεί.

Στην παράσταση, η οποία θα δοθεί χωρίς εισιτήριο, θα γίνει συγκέντρωση βιβλίων -σε καλή κατάσταση-, για τα παιδιά και τις μητέρες τους, που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για