Πάτρα: «Φλερτάρει»…με την Περιφέρεια ο Αλέξης Σκαρμέας

Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει ως ένας ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον προσεχή Μάιο, όμως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του patratora.gr, ο Αλέξης Σκαρμέας, φαίνεται πως εξακολουθεί να «πολιορκείται» από επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και συνδυασμών προκειμένου να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια τους.

Χείρα συνεργασίας φέρεται να έτεινε στον κ. Σκαρμέα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» Χρηστος Πατούχας αλλά και έτερος διεκδικητής του Δημαρχειακού Θώκου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος. 

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του patratora.gr, θέλουν τον Αλέξη Σκαρμέα να σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές, μεταπηδώντας στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Αποκλειστικές πληροφορίες patratora.gr, κάνουν λόγο πως ήδη υπήρξε προσέγγιση του κ. Σκαρμέα από τον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος εκδήλωσε πλέον ανοιχτά την επιθυμία του να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Την ίδια ώρα και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με το χρίσμα της Ν.Δ Ανδρέας Κατσανιώτης, εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξη Σκαρμέα, δηλώνοντας την πρόθεση συνεργασίας.

«Γέφυρες» προσέγγισης και διαλόγου  σύμφωνα με τις πηγές του patratora.gr, επιχειρούνται και από τοπικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, που επιδιώκουν την ένταξη του Αλέξη Σκαρμέα στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θύμιου Σώκου.

Πληροφορίες ωστόσο θέλουν τον κ. Σκαρμέα, να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο σκεπτικισμό και προβληματισμό τις όποιες προσεγγίσεις, και αναμένεται μετά από «ανάπαυλα» περίπου τριών ημερών να αρχίσει τις επαφές.

Σε επικοινωνία που είχε το  patratora.gr, με το Αλέξη Σκαρμέα, που το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε «μήλον της έριδος» μεταξύ των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών που κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Σκαρμέας δήλωσε «Δεν έχω μπει σε διάλογο με κανέναν. Η απόφαση μου θα κριθεί αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι ανακοινώσουν τα προγράμματα τους. Κάθε συζήτηση θα γίνει βάσει όχι προσωπικών και κομματικών φιλοδοξιών αλλά βάσει των προγραμμάτων του κάθε συνδυασμού που θα απαντά στις λύσεις στα προβλήματα που αφορούν στην πόλη ή στην Περιφέρεια».

Πάντως ο κ. Σκαρμέας, δήλωσε πως ανεξαρτήτως καθόδου τους στις εκλογές, θα παραμείνει ενεργός πολίτης.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για