Ανδραβίδα: Εξιχνιάστηκαν 18 υπεξαιρέσεις κοσμημάτων- 32χρονος αντί να επισκευάζει μεταπωλούσε τα κοσμήματα!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δεκαοκτώ περιπτώσεις υπεξαίρεσης κοσμημάτων από 32χρονο αργυροχρυσοχόο, στην Ανδραβίδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για διάπραξη υπεξαιρέσεων κατ’ εξακολούθηση.

Στις έρευνες για την εξιχνίαση των υποθέσεων συμμετείχαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου καθώς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.

Ειδικότερα, μετά την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί ενήργησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο κατάστημα του 32χρονου στην Ανδραβίδα αλλά και στην οικία του στη Γαστούνη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τα εξής :

  • τρία βιβλία παράδοσης και παραλαβής κοσμημάτων,
  • ένα τετράδιο καταγραφής μηνιαίων εσόδων-εξόδων,
  • δύο μπλοκ με φωτογραφίες κοσμημάτων για μεταποίηση ή επισκευή,
  • δύο εργαλεία θέρμανσης και μεταποίησης μετάλλων καθώς και
  • δύο χρυσές αλυσίδες.

Όπως προέκυψε ο 32χρονος τα τελευταίο δύο χρόνια παραλάμβανε από πολίτες, κοσμήματα για επισκευή ή μεταποίηση, τα οποία στη συνέχεια οικειοποιούνταν και τα μεταπωλούσε.

Από την έως τώρα έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν εξιχνιαστεί δεκαοκτώ περιπτώσεις υπεξαίρεσης κοσμημάτων, ενώ το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο δράστης από την παράνομη δράση του, ξεπερνά τις 5.500 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για