Την καταδίκη του «εγκέφαλου» της απαγωγής του Μ. Παπαγεωργίου ζήτησε η Εισαγγελέας

Την καταδίκη του Πέτρου Μιχαλεάκου για τέσσερα κακουργήματα ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας σήμερα, αφού όπως τόνισε κατά την αγόρευσή της, τον θεωρεί ως τον εγκέφαλο της σπείρας που οργάνωσε και εκτέλεσε την απαγωγή του άτυχου νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του άλλοτε φίλου της οικογένειας του Μάριου για ανθρωποκτονία, αρπαγή, εκβίαση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ζήτησε την ενοχή και της συζύγου του για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή.

Όσον αφορά στον Μπασαντή, πρότεινε την ενοχή του για συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης και την καταδίκη των αδελφών Ταμπακάκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ τέλος πρότεινε την απαλλαγή της αδελφής τους, όπως επίσης και του Χαϊκάλη, καθώς δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία.

Ο Μιχαλεάκος κατά την απολογία του, εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά αμετανόητος, υποστηρίζοντας με θράσος ότι ο Μάριος είναι ζωντανός και πως ο ίδιος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να αποσπάσει λίτρα από τη μητέρα του. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να πείσει την Εισαγγελέα, η οποία τόνισε πως μοναδικό του κίνητρο ήταν να αποσπάσει χρήματα από τη Βαρβάρα Παπαγεωργίου.

gomhrvg patratora

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για