Πάτρα: Πολυπληθής η πολιτική συγκέντρωση του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Με αθρόα προσέλευση εκατοντάδων πολιτικών του φίλων πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Πάτρας, η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση κοπής πίτας του Πολιτευτή Αχαΐας ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει την αποφυγή τέτοιων εκδηλώσεων, αλλά και της γιορτινής περιόδου για την Πάτρα.

Παρουσία, πολλών αιρετών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή των Πατρών,ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος στην σύντομη ομιλία του, σκιαγράφησε την δεκαετή πολιτική πορεία του και την αδιάλειπτη ενασχόλησή του με τα κοινά, λέγοντας με νόημα: «Κάποιοι βλέπουν το έκδηλο ενδιαφέρον τους με τα κοινά μόνο σε συνάρτηση με κάποιο αξίωμα κι όταν αυτό δεν το επιτυγχάνουν εξαφανίζονται ή αναζητούν εύκολες λύσεις. Είμαι καλά με τον εαυτό μου, γιατί επί δέκα χρόνια στέκομαι πολιτικά όρθιος, παρά τις ατυχίες ή αποτυχίες κι έτσι πιστεύω πως κάποιος πολιτικός αποδεικνύει το γνήσιο του αγώνα του».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ξεκαθάρισε ότι «δεν χαίρεται και δεν πανηγυρίζει για την κυβερνητική πολιτική, ωστόσο στηρίζει τη ΝΔ και τον Σαμαρά σε μια δύσκολη διακυβέρνηση, που πολλά αποφασίζονται εξ ανάγκης και απουσία άλλων συμβατών με την κρίση εναλλακτικών πολιτικών»!

Σχετικά με την συγκυβέρνηση «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» τόνισε με ευθύτητα πως «αν δεν ήθελε ο κόσμος της Παράταξης κάτι τέτοιο ας έδινε αυτοδυναμία στον Σαμαρά», για να καταλήξει λέγοντας: «Τότε σίγουρα το 5% δεν θα έκανε κουμάντο…»!

Για τις Δημοτικές Εκλογές στην Αχαία ζήτησε «να μην πληγεί η ενότητα και η συστράτευση της Ν.Δ όπου υπάρχουν διπλές υποψηφιότητες, όπως σε Πάτρα, Δυτική Αχαία και αλλού», ενώ για την Αιγιάλεια όπου ενεπλάκη το 2010 ως Υποψήφιος Δήμαρχος, ανακοίνωσε πως «τόσο αυτός όσο και τα περισσότερα στελέχη του θα στηρίξουν ενεργά στις προσεχείς εκλογές τον εν ενεργεία ομοϊδεάτη του Δήμαρχο Στάθη Θεοδωρακόπουλο».

Επιπλέον παρείχε πλήρη στήριξη στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Κατσανιώτη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:»Η επιλογή Σαμαρά για τη Δυτική Ελλάδα, αποτελεί για μένα εντολή και θα στηρίξω σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος»!

Τέλος, μίλησε για ευσυνειδησία της πλειοψηφίας του κόσμου της Ν.Δ που κρατά ακόμα όρθια την ιστορική παράταξη κι αναμένει την βελτίωση της όλης κρίσιμης κατάστασης.Και κατέληξε:»Κανένας στρατιώτης ή στρατηγός σε έμεινε στην ιστορία και δεν παρασημοφορήθηκε σε εύκολη μάχη, αλλά μόνο σε δύσκολες. Είμαστε μαχητές γιατί πιστεύουμε σε αυτόν τον πόλεμο κατά της πατρίδας, την εθνικής της υπόστασης, της θρησκείας μας και της νεολαίας μας».

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας της Κυβέρνησης – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ.Ε Ανδ.Κατσανιώτης, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Στ.Θεοδωρακόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Πάτρας Ε.Φλωράτος και Δύμης Σ.Γκοτσούλιας,ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάτρας Κ.Χριστόπουλος και Ερύμανθου Ν.Στάμος,οι Αντιδήμαρχοι Πάτρας κι Αιγιάλειας Ανδ.Φίλιας και Μαρ.Μπιρπανάγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δύμης κι Αιγιάλειας Π.Γιαννούλης,Γ.Κουνινιώτης Θαν.Ραυτακόπουλος, Αλ.Τζουβαρά. Σπ.Σταυρογιαννόπουλος,Θαν.Πουλίδας,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Πυλαρινός, η Πολιτευτής Ελ.Πανίτσα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας Γ.Τοχμιτζόγλου, ο τ.Ειδικός Σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού Π.Δαδιώτης,Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων,οι Επιχειρηματίες Ν.Καρακίτσος και Ν.Κουτσαντώνης,Αντιπροσωπείες των Συλλόγων Καλαβρυτινών και Βορειοηπειρωτών Πάτρας,Πρόεδροι και στελέχη της ΔΑΚΕ Δασκάλων-Νηπιαγωγών και Καθηγητών,ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε (ΝΔ) Αχαίας Γ.Μάκκας, ο τ. Πρόεδρος Ανδ.Πανταζάτος και πολλά αιρετά κομματικά στελέχη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

triantafullopoulos patratora1

triantafullopoulos patratora2

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για