Πάτρα: Στο «έλεος» των Ρομά οι κάτοικοι του Αγ. Βασιλείου- Καταγγέλλουν την ανυπαρξία της Αστυνομίας

Καθημερινά είναι τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που σημειώνονται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, με δράστες όπως καταγγέλλεται στο patratora.gr, Ρομά που διαμένουν στους καταυλισμούς στο Πλατάνι και το Καστρίτσι.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στον Αγ. Βασίλειο και εκείνο που θορυβεί ακόμα περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής είναι το θράσος που επιδεικνύουν οι δράστες, καθώς δεν διστάζουν μέρα μεσημέρι να μπουν στα σπίτια τους και να αφαιρέσουν οτιδήποτε βρουν…!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, προ ημερών Ρομά, επιτέθηκαν σε νεαρό ο οποίος αντελήφθη την παρουσία τους στην οικία του και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή!

Κλοπές πουλερικών έως και αφαίρεση πολύτιμων αντικειμένων και χρηματικών ποσών, έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία όμως, επισημαίνεται στο patratora.gr, οι κάτοικοι νιώθουν απροστάτευτοι καθώς η αστυνόμευση στην περιοχή τους, όπως υποστηρίζουν φαντάζει «είδος πολυτελείας».

Οι κάτοικοι δηλώνουν αναστατωμένοι, επισημαίνοντας πως εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα αστυνόμευσης, τότε θα πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους προκειμένου να προστατέψουν τις περιουσίες τους…!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για