Αίγιο: Απερρίφθη οριακά η πρόταση για διακοπή της κατασκευής του ΧΥΤΑ «Παπανικολού» – Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας

Απορρίφθηκε με ψήφους 15-14,  η πρόταση για διακοπή του έργου κατασκευής του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη θέση «Παπανικολού», κατά την χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, το Σώμα αποφάσισε την πιστή εφαρμογή της έκθεσης των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο αντιδράσεων και κινητοποιήσεων από τους κατοίκους της περιοχής που «θίγονται» από την δημιουργία του έργου, αντιπροσωπεία των οποίων απόψε παρέστη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τους κατοίκους η έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, περιλαμβάνει και περιγράφει παρατυπίες στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην θέση «Παπανικολού», ωστόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, τονίστηκε πως οι Επιθεωρητές ζητούν επανέλεγχο των περιβαλλοντικών μελετών και όχι την διακοπή του έργου.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για