Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακινητών ναρκωτικών- Σε παραλία της Αχαΐας παρέλαβαν το παράνομο φορτίο

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσω ακτών της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε από την Υπηρεσία σπείρα διακινητών ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, από την Αλβανία στη χώρα μας και στη συνέχεια σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί και μετά από πολυήμερη έρευνα, ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ελευσίνας, φορτηγό αυτοκίνητο ψυγείο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τόνοι, κάνναβης.

Την ίδια ώρα και σε έλεγχο που έγινε σε αποθήκη στο Παλαιό Φάληρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 81,320 κιλών.

Επίσης βρέθηκαν 600 σάκοι μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου στην κατοικία του φερόμενου ως “εγκεφάλου” της οργάνωσης, οι οποίοι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των ναρκωτικών στο εξωτερικό.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα Αλβανικής υπηκοότητας και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί με σκάφος σε ερημική ακτή του Νομού Αχαΐας, από όπου οι συλληφθέντες την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για