Ισχυρή έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη με έναν σοβαρά τραυματία

Ισχυρή έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη με έναν σοβαρά τραυματία

Με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 42χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη σε υποσταθμό της Επιχείρησης κοντά στο χωριό Γέφυρα της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης. Άλλοι πέντε συνάδελφοί του μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι σε διακόπτη μετασχηματιστή κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης. Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη σβήστηκε αργότερα από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής. Εκτιμάται ότι περίπου 20 οικισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης. Τεχνικοί της ΔΕΗ βρίσκονται επί ποδός για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Τεχνικοί της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που επηρέασε το δίκτυο σε περίπου είκοσι χωριά της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βαθύλακκος, το Πρόχωμα, η Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για