Χάος σε ομιλία του Γεωργιάδη στο Λονδίνο – Πιάστηκε «στα χέρια» με φοιτητές (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος σε ομιλία του Γεωργιάδη στο Λονδίνο – Πιάστηκε «στα χέρια» με φοιτητές (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Έλληνας υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψη του στο Χάρβαρντ, για να μιλήσει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου, να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως δεν είχε την ίδια τύχη κατά την παρουσία του, στο Imperial College του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης. Όμως η υποδοχή που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του και ο υπουργός αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος…

Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές τον κάλεσαν να μιλήσει για το σύστημα υγείας της Βενεζουέλας, κατηγορώντας τον ότι όσα λέει είναι ψέματα. «Δεν ξέρετε τίποτα για τη Δημοκρατία», τους απάντησε ο Άδωνις.

«Δεν ξέρεις τίποτα από την πραγματικότητα», του φώναξε ένας φοιτητής, ενώ κάποιος άλλος ακούγεται να του απαντά ότι: «δεν ξέρουμε τίποτα για τη δική σας Δημοκρατία, όπως την εννοείτε εσείς».

Ο Υπουργός Υγείας προσπάθησε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να έρθει σε διάλογο με τους φοιτητές, όμως εκνευρίστηκε όταν μια κοπέλα του φώναξε: «Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία». Ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε ότι για την πώληση των βιβλίων θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός και εν συνεχεία επέλεξε να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος…

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να έρθει και σε λεκτική -εντονότατη- αντιπαράθεση με φοιτητή, εξερχόμενος της αίθουσας Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του, για την πολιτική που ακολουθεί στο τομέα της υγείας που όπως υποστήριξαν διαλύει το εθνικό σύστημα υγείας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για