Πάτρα: Δημόσια δήλωση στήριξης Καράβολα για Πεφάνη- "Τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις" (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Δημόσια δήλωση στήριξης Καράβολα για Πεφάνη- «Τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

«Το μεγαλείο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού από έναν πολιτικό είναι η σωστή αξιοποίηση τους και ο Δημήτρης Πεφάνης, διαθέτει αυτή την ικανότητα και για το λόγο αυτό τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις» , αυτό δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, κατά την σύντομη ομιλία του, στην εκδήλωση της «Νέας Αρχής», στο πλαίσιο του 3ου Φόρουμ Ανάπτυξης, που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

Ο κ. Καράβολας, επεσήμανε πως κανείς πολιτικός δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι «συγκεντρωτικός» αλλά θα πρέπει να «αφήνει» χώρο και να αξιοποιεί σε εξειδικευμένα ζητήματα τα άτομα που έχουν την ειδική γνώση.

«Πολλές φορές οι πολιτικοί θεωρούν τους εαυτούς τους ξερόλες και είναι πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν είναι δυνατόν ένας μόνο άνθρωπος, να συγκεντρώνει όλη την γνώση στον εαυτό του», επεσήμανε ο κ. Καράβολας για να προσθέσει πως «Πάντοτε ο κάθε ένας επικεφαλής συνοδεύεται από ένα πλήθος ατόμων που προέρχονται από την κοινωνία μεταξύ των οποίων είναι και εξειδικευμένα, εάν θέλει να μεγιστοποιήσει  το αποτέλεσμα και τους στόχους του, τότε θα πρέπει να αξιοποιήσει τα άτομα με ειδική γνώση».

Δείτε το βίντεο στο 2.19

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για