Απάντηση της "Πρωτοβουλίας για την Πάτρα" για το δίκτυο οπτικών ινών- "Πολύτιμη η συμβολή της παράταξης μας"

Απάντηση της «Πρωτοβουλίας για την Πάτρα» για το δίκτυο οπτικών ινών- «Πολύτιμη η συμβολή της παράταξης μας»

Η «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» χαιρετίζει την ενεργοποίηση του δικτύου Οπτικών Ινών του Δήμου της Πάτρας για την υποστήριξη δημοσίων υπηρεσιών και φορέων της πόλης μας. Το δίκτυο των οπτικών ινών αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα της πόλης μας στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Πρέπει, όμως να υπενθυμίσουμε ότι στη σχεδίαση και επιτυχία της παραπάνω δράσης πολύτιμη ήταν η συμβολή της παράταξής μας. Πιστή στις αρχές της για δημιουργική αντιπολίτευση, γνωστοποίησε το εν λόγω θέμα στο Δήμο Πατρέων και έφερε σε επαφή την Αντιδημαρχία Παιδείας με το Ι.Τ.Υ.Ε (Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων) για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Για την τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος ο Δήμος Πατρέων υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Ι.Τ.Υ.Ε. και κατόπιν όλα πήραν τον δρόμο τους. Είναι βέβαιο ότι, χωρίς την επιστημονική και τεχνική βοήθεια του Ι.Τ.Υ.Ε., ΤΙΠΟΤΑ δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Τα προαναφερθέντα αναγνώρισε και ο Αντιδήμαρχος κ. Φίλιας σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον επικεφαλής της παράταξής μας κ. Ανδρέα Τζουραμάνη και Μηχανικούς Η/Υ του Ι.Τ.Υ.Ε. που είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2013. Βέβαια, αυτή τη φορά η προεκλογική περίοδος μάλλον δεν επέτρεψε την παραμικρή αναφορά στην «Πρωτοβουλία για την Πάτρα». Ας είναι. Εμείς πρωτίστως ενδιαφερόμαστε να υλοποιούνται έργα και να εξυπηρετούνται οι συνδημότες μας. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για