Καρέ καρέ η αποκάλυψη της "Μαύρης Χήρας"

Καρέ καρέ η αποκάλυψη της “Μαύρης Χήρας”

Η Δικαιοσύνη μίλησε και η «γυναίκα – αράχνη» καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου 42 χρόνων.

Το Δικαστήριο της επέβαλε ακόμα ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών, κρίνοντας την ένοχη για τα αδικήματα της οπλοχρησίας, οπλοφορίας και της κατοχής πλαστού εγγράφου.

Αθώος κρίθηκε ομόφωνα ο συγκατηγορούμενος της Νίκος Καλογέρης στον οποίο είχε «φορτώσει» το φόνο…

Η Ευαγγελία Ζιάγκα όλο αυτό τον καιρό βρισκόταν προφυλακισμένη με πολυετείς καταδίκες ερήμην της για δεκάδες απάτες που είχε διαπράξει με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, από τους οποίους αποσπούσε τους κόπους μιας ζωής, καθώς και περιουσίες.

Το «Τούνελ» που με τη μεθοδική και συστηματική έρευνα του οδήγησε στη σύλληψη της «μαύρης χήρας», παρουσίασε καρέ- καρέ τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως. Τη δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τον τάφο του στο υπόγειο μιας βίλας που κατοικούσε οικογένεια, τα πολλά πρόσωπα της «γυναίκας-αράχνης» και τη σύλληψη της.

Τα πρώτα στοιχεία για Ι.Χ. και κινητό….

Το «Τούνελ» είχε ερευνήσει την εξαφάνιση του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου 42 χρόνων, που χάθηκε το Μάιο του 2009. Σχεδόν δύο μήνες μετά και με τη βοήθεια των τηλεθεατών, κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε. Το άσπρο Ρενό Κανγκού βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής εγκαταλειμμένο σε κεντρικό σημείο του Αιγίου. Τότε κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ποιος το άφησε εκεί. Η έρευνα της εκπομπής εστιάστηκε αμέσως στη συγκεκριμένη περιοχή, αφού και το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, είχε δοθεί από το Διακοπτό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Καρέ-καρέ ο εντοπισμός και η σύλληψη της «αράχνης»…

Μια σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τηλεθεατής είχε δει το αυτοκίνητο του Τσαγκαρόπουλου παρκαρισμένο έξω από μία πολυτελή μεζονέτα στο Διακοπτό.Το σπίτι νοίκιαζε μια πλούσια Ελληνοαμερικανίδα, όπως εμφανιζόταν τότε η Ευαγγελία Ζιάγκα, που εξαφανίστηκε αμέσως μόλις το «Τούνελ» εντόπισε το αυτοκίνητο. Πριν όμως, είχε φροντίσει να κάνει κάποιες εργασίες στο τζακούζι!

Τα στοιχεία αυτά αξιολογήθηκαν κατάλληλα από την Εισαγγελέα που διέταξε έρευνα. Μόλις ανακαλύφθηκε το πτώμα του επιχειρηματία τσιμεντωμένο στο τζακούζι, οι νέοι ένοικοι του σπιτιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ζούσαν με έναν τάφο κάτω από τα πόδια τους.

Το «Τούνελ» κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής αναζήτησε τη Ζιάγκα παρουσιάζοντας φωτογραφίες της.

Το τηλεφωνικό κέντρο είχε πάρει φωτιά από ανθρώπους που είχε εξαπατήσει και τους είχε αποσπάσει χρήματα. Ανάμεσα στις καταγγελίες έφτασε και μία μαρτυρία που η Αγγελική Νικολούλη ζωντανά στον αέρα, χειρίστηκε έμπειρα και διακριτικά ενημερώνοντας την Αστυνομία.

Η «μαύρη χήρα» βρισκόταν στη Λούτσα στο σπίτι του νέου της θύματος… Όταν τα ξημερώματα έσβησαν τα φώτα στο «Τούνελ», η Ευαγγελία Ζιάγκα που παρακολουθούσε την εκπομπή, προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το σπίτι. Συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Πηγή: anikolouli.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για