Πάτρα: Κέφι χρώμα και χορός στο Καρναβάλι των Μικρών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό χιλιάδες λιλιπούτειοι  καρναβαλιστές συμμετείχαν σήμερα στην Μεγάλη παρέλαση του «Καρναβαλιού των Μικρών» με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για το φετινό Καρναβάλι των παιδιών…!

karnavali mikron patratora14

Περισσότερα από 8.000 παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας, μεταφέροντας το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Χρώμα, φαντασία και ευρηματικότητα ήταν και φέτος τα στοιχεία που κυριάρχησαν στις καρναβαλικές αμφιέσεις και κατασκευές στο «Καρναβάλι των Μικρών».

karnavali mikron patratora16

Το σήμα εκκίνησης για την μεγάλη γιορτή των παιδιών δόθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής από την Πλατεία Ομονοίας.  76 ομάδες  με επικεφαλής την Μπαντίνα, τον Τζίτζικα (την μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών) και την ομάδα του θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και πλαισιωμένοι από τα 7 άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών και το Μουσικό Άρμα, παρήλασαν κατά μήκος των οδών Γούναρη και Κορίνθου.

karnavali mikron patratora21

Εκτός των τοπικών ομάδων, φέτος στην Παρέλαση των Μικρών συμμετείχαν ομάδες εκτός Πατρών (1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαϊας με θέμα «Φωτεινοί Σηματοδότες», Εκπαιδευτήρια Πάνου Νηπιαγωγείο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου με θέμα «Τη Στρουφίσαμε», 11ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας Φθιώτιδας με θέμα «Μικροί ζωγράφοι Πικασίνια», Ανεξάρτητη Ομάδα από Ιωάννινα με θέμα «Προσοχή τσιμπάει…(Αχινοί)» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα «Παιδικά Παραμύθια» και τη συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα).

Συμμετείχαν παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα προσχολικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, σώματα προσκόπων, σχολές χορού, κέντρα ξένων γλωσσών, ΑμεΑ, σύλλογοι, ανεξάρτητες ομάδες και ελεύθερες συμμετοχές.

karnavali mikron patratora karnavali mikron patratora1 karnavali mikron patratora2 karnavali mikron patratora3

karnavali mikron patratora4 karnavali mikron patratora5 karnavali mikron patratora6 karnavali mikron patratora7

 

karnavali mikron patratora8 karnavali mikron patratora9 karnavali mikron patratora10 karnavali mikron patratora11

karnavali mikron patratora12 karnavali mikron patratora13 karnavali mikron patratora15 karnavali mikron patratora17

 

karnavali mikron patratora18 karnavali mikron patratora19 karnavali mikron patratora20 karnavali mikron patratora22

 

karnavali mikron patratora23

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για