Πατρών-Κορίνθου: Έως τον κόμβο Δερβενίου επεκτείνονται από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ολύμπια οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας σε Αίγιο και Κιάτο

Ανακοινώθηκαν υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην περιοχή του κόμβου του Κιάτου και στην περιοχή του Αιγίου (Μεγανίτης), οι οποίες θα επεκταθούν σε μήκος και θα εκτείνονται πλέον:

-Η μεν ρύθμιση στην περιοχή του Κιάτου, από τη Χ.Θ. 106+500 έως τη Χ.Θ. 108+600, από 13.03.2014 έως 05.12.2014.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ., ενώ κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

-Η μεν ρύθμιση στην περιοχή του Αιγίου (Μεγανίτης), από τη Χ.Θ. 177+350 έως τη Χ.Θ. 182+950, από 13.03.2014 έως 07.01.2015.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,8 μ., προκειμένου να καταληφθεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο.

Οι ανωτέρω επεκτάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής πλήθους τεχνικών έργων (κάτω διαβάσεων, οχετών κλπ.) από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (ΤΕΡΝΑ, OLYMPIA JV και ΑΚΤΩΡ, μέλη της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για