Απάντηση της "Πρωτοβουλίας για την Πάτρα" για το δίκτυο οπτικών ινών- "Πολύτιμη η συμβολή της παράταξης μας"

Πρωτοβουλία για την Πάτρα: «Δίπλα στο δημότη» στη Δημοτική Κοινότητα Ρίου

Η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» συνεχίζει τη σειρά επισκέψεών της σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πατρέων. Σειρά αυτή την εβδομάδα έχει η Δημοτική Κοινότητα Ρίου, με την οποία ουσιαστικά κλείνει ο πρώτος κύκλος επισκέψεων της παράταξης στις Δημοτικές Κοινότητες του Καλλικρατικού δήμου Πατρέων.

Κλιμάκιο της “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” θα βρεθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου, στις 11.00π.μ. στο Ρίο Πατρών, στο Δημοτικό Κατάστημα (Αθηνών 6), κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της Ενότητας κ. Μιχάλη Σπυρόπουλο. Εκεί θα συζητήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με στόχο την ανάδειξη και την επίλυσή τους.

Η συνάντηση – όπως και οι προηγούμενες – είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της περιοχής για να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν ως δημότες.

Όπως άλλωστε τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ανδρέας Τζουραμάνης, «συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βρισκόμαστε στο πλευρό των πολιτών, με ανοιχτά αυτιά και σεβασμό στα προβλήματα και τις απόψεις τους. Γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πάρουμε την «Πρωτοβουλία» για να χτίσουμε την «Πάτρα | Αλλιώς»!»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για