Πάτρα: Σύλληψη για φθορά ξένης περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών - Έκλεβαν σωλήνες και καλώδια από το Κτίριο Υπηρεσιών Λιμένα!

Πάτρα: Σύλληψη για φθορά ξένης περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών – Έκλεβαν σωλήνες και καλώδια από το Κτίριο Υπηρεσιών Λιμένα!

Για φθορά ξένης περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν ένας 57χρονος και ένας 34χρονος, απογευματινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Πατρών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, να προξενούν φθορές στο παλαιό κτίριο υπηρεσιών του λιμένα και συγκεκριμένα να αφαιρούν τμήματα καλωδιώσεων και σωληνώσεων του κτιρίου, με σκοπό την πώληση τους.

Επιπροσθέτως, στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε μία (01) συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, καλώδια διαφόρων διατομών βάρους περίπου πέντε (05) κιλών, οκτώ (08) χαλκοσωλήνες και μία (01) πένσα.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για