Πάτρα: Στις 3 Αυγούστου η έναρξη του Ράλι Ιονίου

Την Κυριακή 3 Αυγούστου, ξεκινά η 26η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου (Ράλι Ιονίου) που διοργανώνει, φέτος, ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Κέρκυρας με συνδιοργανωτές τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, τον Ναυτικό Ομιλο Αστακού, τον Nαυταθλητικό Ομιλο Κεφαλληνίας-Ιθάκης, τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας, τον Aθλητικό Ομιλο Ιθάκης «H Πρόοδος» και τον Ναυτικό Αθλητικό Ομιλο Ζακύνθου.

Πέρσι, ο αγώνας διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Ι.Ο. Πατρών και συγκέντρωσε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Η εκκίνηση της 1ης ιστιοδρομίας θα δοθεί τη Δευτέρα 4 Αυγούστου με διαδρομή Κέρκυρα-Πρέβεζα. Οι υπόλοιπες διαδρομές του αγώνα είναι: Τετάρτη 6 Αυγούστου Πρέβεζα-Αργοστόλι, Παρασκευή 8 Αυγούστου Αργοστόλι -Ζάκυνθος και Κυριακή 10 Αυγούστου Ζάκυνθος-Αστακός.

Τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών που συμμετέχουν στον αγώνα είναι:
ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ με κυβερνήτη τον Βασίλειο Τουλιάτο, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ με κυβερνήτη τον Δάκη Ιωαννίδη, ΑΝΑΛΗΜΜΑ με κυβερνήτη τον Χρήστο Σπανόπουλο, ΑΡΓΩ με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μαραγκουδάκη, ΑΡΙΑΔΝΗ με κυβερνήτη τον Θεόδωρο Φωτόπουλο, ΔΙΗΝΕΚΗΣ με κυβερνήτη τον Ανδρέα Μπαϊλό, EX ANIMO με κυβερνήτη τον Σπύρο Αντωνιάδη, ΕΥ με κυβερνήτη τον Ηλία Κάντζο, ΙΡΙΣ με κυβερνήτη το Δημήτρη Τσελίκα, ΝΗΠΕΝΘΕΣ με κυβερνήτη τον Δημήτρη Γεωργίου, ΣΟΦΙΑ με κυβερνήτη τον Κώστα Μαλαμή, ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. με κυβερνήτη τον Αντώνη Μπαρμπέτα, FILINTA με κυβερνήτη Παναγιώτη Αποστολόπουλο και ΩΚΥΡΡΟΗ με κυβερνήτη τον Γιώργο Θεοδώρου.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για