Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!!! Συμπλοκή… εξήντα ατόμων και μπουνιές στο νοσοκομείο!!! ΣΕ ΠΟΙΑ επαρχιακή πόλη άναψαν τα αίματα;;;

Πιάστηκαν στα χέρια και δεν σταμάτησαν ούτε στο… Νοσοκομείο. 9 τραυματίες ο απολογισμός.

Η είδηση για τη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δροσερό Ξάνθης και μεταδόθηκε από το XanthiPress επιβεβαιώθηκε και επισήμως από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 60 άτομα πήραν μέρος στη συμπλοκή που ξεκίνησε στο Δροσερό και συνεχίστηκε στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 24, 26, 33 και 43 ετών, διότι όπως προέκυψε είναι οι τέσσερις από τους δράστες επεισοδίου – συμπλοκής, που έλαβε χώρα, την 28-7-2014 το απόγευμα, στο Δροσερό Ξάνθης, μεταξύ 60 περίπου ατόμων, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκαν ελαφρά εννέα ημεδαποί καθώς μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών έπεφταν μπουκάλια και πέτρες !

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου μετακινήθηκε φυσικά και μεγάλος αριθμός των δύο «αντιμαχόμενων» ομάδων, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η συμπλοκή !

Σημειώνεται ακόμη ότι ο 24χρονος, ευρισκόμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ παράλληλα τον εξύβρισε και τον απείλησε. Επίσης ο 43χρονος επιχείρησε να εμποδίσει τη σύλληψη του 24χρονου, εξυβρίζοντας παράλληλα τους στυνομικούς.

Kontranews

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για