Σεξουαλικά βοηθήματα που θα βρεις στο σπίτι σου και θα απογειώσουν το κρεβάτι σου

Στο σεξ δεν υπάρχουν περιορισμοί. Αν λοιπόν βαρέθηκες τα τετριμμένα και θέλεις να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Παρακάτω θα δεις μερικούς τρόπους να φτάσεις την απόλαυσή της στο 100% και να την κάνεις να σε ευγνωμονεί. Οι σεξολόγοι τα συστήνουν, εμείς τα εγκρίνουμε κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά.
Και μην ξεχνάς: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Χαρτογράφησε το χώρο
Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μπεις μέσα σε ένα sexshop και με το καλημέρα σας να αρχίσεις να ψάχνεις -δυο μέτρα άντρας- ερωτικά βοηθήματα για την καλή σου. Δεκτό. Ρίξε μια ματιά μέσα στο σπίτι λοιπόν και άνοιξε το μυαλό σου. Δεν πάει ο νους σου πόσα αντικείμενα θα βρεις που θα εξάψουν τη φαντασία της (και τη δική σου) και θα σας ανανεώσουν στο έπακρο.
Η δόνηση πάντα βοηθάει
Όχι, μην πάει το μυαλό σου στο κακό. Δεν αμφισβήτησε κανείς πως εσύ ο ίδιος είσαι αρκετός για να ικανοποιήσεις την καλή σου. Αφήνουμε λοιπόν απέξω τους «ένοχους φίλους» των γυναικών και βάζουμε άλλα σενάρια στο παιχνίδι. Το πλυντήριο δε χρησιμεύει μόνο για να πλένει ρούχα και οι μηχανές για μασάζ δεν είναι πάντα τόσο αθώες. Και μόνο ο ήχος της δόνησης θα σας ανάψει.
50 αποχρώσεις του… σεξ
Καλά κατάλαβες. Όσο και να διστάζεις να τολμήσεις το kinky στο κρεβάτι σου, αν τελικά βρεις το θάρρος, θα ανταμειφτείς. Πέρα από τις κλασικές χειροπέδες που όλοι έχουμε κατά καιρούς χρησιμοποιήσει, μπορείς να το πας ακόμη πιο πέρα και να την κάνεις να παραμιλάει. Κλείσε της τα μάτια και το στόμα και άσε τη ζώνη σου να την απογειώσει. Εξάλλου ο σαδομαζοχισμός είναι περισσότερο της μόδας παρά ποτέ. Ο Κρίστιαν Γκρέι κατάφερε να την τρελάνει μέσα από ένα βιβλίο. Εσύ θα δυσκολευτείς;
Μια βόλτα στην κουζίνα
Εδώ υπάρχει και σενάριο. Το γιατί δε θα μπούμε στον κόπο να το αναλύσουμε αλλά όταν τη βλέπουμε στην κουζίνα να επιδίδεται στο σπορ της μαγειρικής… κάτι παθαίνουμε. Ψυχολογικό ή μη, η ουσία είναι μία: βρέθηκες στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή. Τα εργαλεία της κουζίνας είναι πολλά και δεν έχουν μόνο μία χρήση. Και το καλύτερο; Σκέψου που θα πηγαίνει το μυαλό της κάθε φορά που το μάτι της θα πέφτει στα σκεύη που χρησιμοποίησες πάνω της (ή μέσα της) με τόση δεξιοτεχνία…
Ο μανάβης της γειτονιάς δουλεύει για σένα
Τα ψώνια δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστα. Την παίρνεις απ’ το χέρι και της δείχνεις το δρόμο. Άστη να διαλέξει το σχήμα και το μέγεθος που προτιμά και μόλις γυρίσετε σπίτι θα σου δείξει πόσο της άρεσε η πρωτοβουλία σου. Εξάλλου το να ξέρεις πως όλοι γύρω τους ψωνίζουν για τη σαλάτα τους κι εσύ μόνο για εκείνη το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό. Ή πιο βρώμικο. Εσύ διαλέγεις.

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για