φίδια στην Βενιζέλου Πάτρα

Πάτρα: Φίδια βγήκαν στην Ελευθερίου Βενιζέλου από το κεντρικό διάζωμα του αυτοκινητόδρομου, εξοργισμένοι οι κάτοικοι

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Ελευθερίου Βενιζέλου, μετά απο εμφάνιση φιδιού μέσα απο το διάζωμα στον αυτοκινητόδρομο.  Αιτία είναι τα πυκνά ξεραμένα χορτάρια και τα σκουπίδια, που υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες στο διάζωμα, που χωρίζει τον δρόμο και που αποτελούν εστία μόλυνσης και προσέλευσης τρωκτικών.

Οι κάτοικοι δήλωσαν στο patratora.gr ότι: «Είμαστε κάτοικοι τρίτης κατηγορίας, κάνεις δεν ενδιαφέρετε για τον καθαρισμό των χορταριών και των σκουπιδιών, η περιφέρεια μας έχει κάνει μπαλάκι στο Δήμο και ο Δήμος στην περιφέρεια«. Προφανώς κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του καθαρισμού του δρόμου, μιας και οι φορείς τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο.

Παρόλο που ένα κομμάτι του αυτοκινητόδρομου είναι καθαρό χωρίς πρόβλημα, το υπόλοιπο κομμάτι που εκτείνεται  απο το ύψος του Σταδίου και κάτω μέχρι την είσοδο του νέου Λιμανιού δεν έχει καθαριστεί απο τα χόρτα και τα σκουπίδια. Καθημερινά απο τις διαβάσεις του δρόμου περνάνε μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι, που πλέον τρομάζουν στην ιδέα μη πεταχτεί κάποιο φίδι ή ποντίκι μέσα απο το διάζωμα. Πάντως οι κάτοικοι δηλώνουν ότι αν η κατάσταση συνεχιστή θα προσφύγουν στον εισαγγελέα όπου και θα ζητήσουν ευθύνες.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για