Στάθμευσαν παράνομα το περιπολικό και άρχισαν να γράφουν …. παράνομα σταθμευμένα μηχανάκια! Μέχρι και αυτά σε ανύπαρκτη διάβαση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Στάθμευσαν παράνομα στην οδό Κανακάρη και επί μισή ώρα… αγνοώντας για τα δεκάδες διπλοπαρκαρισμένα οχήματα έγραφαν μηχανάκια που ήσαν σταθμευμένα ακόμη και σε υποτιθέμενη διάβαση πεζών… που δεν χρησιμοποιείται!

Δύο πρώην δημοτικοί αστυνομικοί και ένας αστυνομικός στάθμευσαν το υπηρεσιακό όχημα «άτσαλα» (σε απόσταση ενός μέτρου από το πεζοδρόμιο αλλά και πάνω στην στροφή (δεν τήρησαν το άρθρο του ΚΟΚ για απόσταση από γωνία) και έχοντας σαφέστατο κίνητρο… την είσπραξη εκατοντάδων ευρώ άρχισαν να επιδίδουν κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα (δικαιολογημένη η επίδοση).

Ομως έγραψαν μέχρι και δίκυκλα που οι οδηγοί τους τα είχαν σταθμεύσει σε μία υποτιθέμενη διάβαση πεζών (που είχε σβηστεί από το χρόνο)… πριν το ύψος του πεζοδρομίου της Γούναρη και Κανακάρη! Είναι γνωστό ότι όσοι πεζοί περνούν κάθετα την Κανακάρη από τη διάβαση, χρησιμοποιούν το τμήμα της που βρίσκεται στο φανάρι και όχι… πίσω από το φανάρι!

Δείτε που είναι η διάβαση και κοιτάξτε σε ποια δίκυκλα επιδίδει κλήση

 

Ομως η παλιά ξεβαμμένη διάβαση επεκτείνεται (περιέργως) και πίσω από τις κολώνες της Κανακάρη. Ετσι κάποια δίκυκλα δέχθηκαν κλήση για διάβαση… που δεν χρησιμοποιείται.

Προφανής ο σκοπός των αστυνομικών να μαζέψουν χρήμα. Το γεγονός σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους περιοίκους και ιδιαίτερα εκείνους που διαπίστωναν πως ενώ η Πάτρα ασφυκτιά από το κυκλοφοριακό τρεις αστυνομικοί χρησιμοποιούνται για να επιδώσουν κλήσεις σε μηχανάκια που δεν εμποδίζουν!

Οδός Κανακάρη – η «βασίλισσα» των διπλοπαρκαρισμένων

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για