Πώς να την Γυρίσεις για Πισωκολλητό

Πώς να την Γυρίσεις για Πισωκολλητό

Δεν είμαι σίγουρη αν οι άντρες το ξέρουν αυτό ή όχι, αλλά το να γυρνάς μπρούμυτα ένα κορίτσι στη μέση της ερωτικής πράξης είναι μια άσχημη κίνηση. Οι άντρες δεν δείχνουν να πιάνουν σωστά το timing ή το πρωτόκολλο τέλος πάντων, και έτσι ακούω συχνά τις φίλες μου να τελειώνουν τις ερωτικές τους ιστορίες με την απογοητευτική και αντικαυλωτική φράση: «…και εκείνη τη στιγμή ακριβώς με γύρισε ανάποδα!». Εκκωφαντική ατάκα που λέγεται με απογοήτευση και οδηγεί στο αργό συμπονετικό νεύμα του κεφαλιού, δείγμα θηλυκής συντροφικότητας.
Από την εμπειρία μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το σωστό timing, και εδώ θα δώσω την πρώτη μου συμβουλή για κάθε άντρα που θέλει να το κάνει από πίσω: να είστε σίγουροι ότι δεν γυρίζετε ένα κορίτσι στη στάση του πισωκολλητού, όταν κοντεύει να φτάσει σε οργασμό, ειδικά αν το μόνο που έχετε κατά νου είναι να την κοπανάτε από πίσω και να τελειώσετε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.
Θα μπορούσα να σας δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα ή να σας πω μία συγκεκριμένη ιστορία, όμως αυτό θα συρρίκνωνε το πεδίο εφαρμογής του προβλήματος. Το άκαιρο γύρισμα στη στάση του πισωκολλητού, μου έχει συμβεί σχεδόν με όλους τους τύπους που με έριξαν στο κρεβάτι εύκολα. Η ζωή μου φαίνεται ότι είναι γεμάτη με άντρες που απλά δεν ξέρουν να διαβάσουν το κοινό τους και αυτό συμβαίνει σε πολλές φάσεις που γαμιέμαι, το χαίρομαι και ουρλιάζω με πάθος. Όμως όταν φωνάζω «Ω, Θεέ μου, θα τελειώσω», συχνά ο άλλος σταματάει και με γυρίζει μπρούμυτα για να με πηδήξει από πίσω ενώ η τριβή που προκαλεί αυτό το μέσα- έξω, είναι ευχάριστη μόνο για τον έναν από τους δύο μας (πάντως όχι για μένα).
Αναρωτιέμαι από πού προέκυψε αυτή η αντίληψη. Δηλαδή, ότι το να μετατρέπεις το σεξ σε extreme sport είναι και ο καλύτερος τρόπος να κάνεις ένα κορίτσι να χύσει. Στην πραγματικότητα, εγώ δεν αναρωτιέμαι. Είναι σίγουρα κάτι που το μαθαίνουν από τις τσόντες. Το περίεργο όμως είναι, το πως ένας άνδρας, στον οποίο δίνεις ρητές και σαφείς σεξουαλικές οδηγίες του στυλ («αυτό είναι πολύ καλό» ή «μη σταματάς»), σκέφτεται ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αγνοήσει αυτές τις οδηγίες. Πώς θα σου φαινόταν, ρε φίλε, αν σου έκανα εγώ έρωτα και μου έλεγες, «κοντεύω να χύσω επάνω στο στενό μουνάκι σου», και η αντίδρασή μου ήταν να σταματήσω αμέσως, να σε γυρίσω μπρούμυτα και να αρχίσω να προσποιούμαι ότι σου πηδάω τον κώλο, αγνοώντας όλα όσα ευχαριστούν εσένα;
Γιατί οι άντρες απλά υποθέτουν ότι αυτό που αρέσει στους ίδιους (το γρήγορο μπες- βγες του γαμησιού) είναι απαραίτητα ο καλύτερος τρόπος να κάνουν μια γυναίκα- η οποία ξεκάθαρα έχει δείξει ότι της αρέσει κάτι άλλο- να χύσει; Είμαι πραγματικά προβληματισμένη. Υπάρχουν μόνο δύο σίγουροι τρόποι για να ξέρεις αν μια γυναίκα το θέλει από πίσω. Ο ένας είναι να τη ρωτήσεις και να σου πει ναι και ο άλλος είναι όταν γυρνάει μόνη της μπρούμυτα και σου τουρλώνει τον κώλο της στη μούρη. Αλλά αν επιμένεις να το παίζεις «αυθόρμητος» ή δεν έχεις καλούς τρόπους ή απλά θέλεις να το κάνεις με τον τρόπο που γουστάρεις, ακολουθούν κάποιες άλλες συμβουλές για να μη «γαμήσεις» τη στάση του σκύλου:
Πρόσεξε τον Τοίχο
Οι διασείσεις δεν είναι σέξι. Όταν γυρνάς μπρούμυτα ένα κορίτσι, να έχεις γνώση του περιβάλλοντος γύρω σου. Εάν δεν είσαι από αυτούς που κάνουν πολλά πράγματα μαζί, ίσως θα έπρεπε να κάνεις ένα σκανάρισμα του χώρου στον οποίο μπαίνεις για πρώτη φορά. Υπάρχει κεφαλάρι; Κομοδίνο; Το κρεβάτι είναι κολλημένο στον τοίχο; Όλα αυτά είναι αντικείμενα τα οποία δεν θέλεις να τα σπάσεις κατά λάθος στα μούτρα της κοπέλας. Δεν ξέρω για τα άλλα κορίτσια, αλλά εγώ προσωπικά νιώθω σαν αντικείμενο, όταν ένας άντρας δεν γνωρίζει χωροταξικά πού αρχίζει και πού τελειώνει το σώμα μου, αλλά ξέρει με ακρίβεια πού είναι η τρύπα μου και είναι πρόθυμος να ξοδέψει πολλή φαιά ουσία γύρω από αυτό, προκειμένου να χώσει το καβλί του.
Πασπάτεψε
Αυτό με οδηγεί όμορφα στην επόμενη παρατήρησή μου. Υπάρχουν και άλλα σημεία γύρω από την κωλοτρυπίδα, στα οποία τον ακουμπάς ή τον χώνεις. Λέγονται «θηλές» και «κλειτορίδα». Ο καλύτερος τρόπος για να μην είσαι ένας μαλάκας εγωιστής όταν απολαμβάνεις αυτήν την ωραία πίσω όψη είναι να πασπατεύεις και τα άλλα σημεία της κοπέλας σου.
Κράτα Σφιχτά τα Πόδια της
Υπάρχουν ακόμα κάποιοι τύποι που δεν έχουν πάρει το «σκονάκι» για το θέμα αυτό, έτσι θα τους βγάλω εγώ από τη δύσκολη θέση και θα το πω καθαρά τώρα: το πισωκολλητό είναι καλύτερο για όλους, όταν η κοπέλα έχει τα γόνατα της ενωμένα σφιχτά, είτε είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα είτε στα τέσσερα. Ξέχνα ό,τι έχεις δει στις τσόντες. Το σεξ από πίσω δεν σημαίνει μόνο ένα κορίτσι στα γόνατα, τα πόδια της ανοιχτά και να τον παίρνει σκληρά από πίσω. Σημαίνει επίσης, ότι αργά και σταθερά κερδίζεις έναν αγώνα, έτσι όταν έχεις το παλούκι σου μέσα στο «κουνελάκι» της προσπάθησε να το πηγαίνεις όμορφα με διαφορετικές ταχύτητες. Και το ξαναλέω, όλα όσα αρέσουν στους άνδρες δεν κάνουν απαραίτητα και τις κοπέλες να χύσουν, και το σεξ είναι ή θα έπρεπε να είναι, μια άσκηση στην οποία μοιραζόμαστε και οι δύο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για