Δ. Τριανταφυλλόπουλος: «Το έργο της Σχολικής Επιτροπής είναι επί μήνες και καθημερινά αποτελεσματικό και όχι προεκλογικό»!

Με αφορμή σχόλια ορισμένων τοπικών Μ.Μ.Ε κι μερίδας εμπλεκομένων στα δημοτικά πράγματα, εν όψει των εκλογών του Μαΐου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τα οποία επιχειρείται,άνευ βασιμότητας, να εμφανιστεί το έργο και τα προγραμματικά πλάνα της «Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε» και του Δήμου,ως «προεκλογικά πυροτεχνήματα», ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του θεσμικού φορέα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όσοι, πίσω από το έργο και κυρίως πίσω από τον αγώνα της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε για νέα Διδακτήρια και σοβαρές υποδομές σε σχολεία, βλέπουν προεκλογικές ενέργειες κι άλλου είδους τεχνάσματα, αδικούν την καθημερινή προσπάθεια του Ν.Π.Δ.Δ σ’ όλες ανεξαιρέτως τις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αιγιάλειας.

Το έργο που ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου και συνεχίζεται ακατάπαυστα μέχρι σήμερα είναι οφθαλμοφανές, κι όλες οι ενέργειες ενίσχυσης στην κατεύθυνση καλύτερης λειτουργίας των Γυμνασίων – Λυκείων πραγματικό κι όχι στα λόγια και στα χαρτιά!

Οι θετικές εξελίξεις, τέλος, που αφορούν στην ανέγερση του νέου 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου και της νέας Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, παράλληλα με την προμήθεια εξοπλισμού γραφείων, αποτελούν αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας της «Σ.Ε» και του Δημάρχου Αιγιάλειας προσωπικά, με ενθαρρυντικά πλέον αποτελέσματα και από κοινού πλήρη επίγνωση των γραφειοκρατικών προβλημάτων, αδυναμιών της κρατικής μηχανής, οικονομικών δυσκολιών κι άλλων πολλών. Το ότι αυτές οι αισιόδοξες,για τις σχολικές υποδομές,εξελίξεις συμπίπτουν χρονικά με την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, είναι κάτι τυχαίο και μακρυά από την αξία, την ουσία και χρησιμότητα των ενεργειών, αδικούν δε – με φθηνό αντιπολιτευτικό λόγο την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Σχολική Επιτροπή».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για